Μπάρα

La Rou Hair Cosmetics-What The World Needs Now-Victoria & K-100& Βιολογικά-Οργανικά Προϊόντα-La Rou Hair Cosmetics-What The World Needs Now-Victoria & K-100& Βιολογικά-Οργανικά Προϊόντα-La Rou Hair Cosmetics-What The World Needs Now-Victoria & K-100& Βιολογικά-Οργανικά Προϊόντα-La Rou Hair Cosmetics-What The World Needs Now-Victoria & K-100& Βιολογικά-Οργανικά Προϊόντα-La Rou Hair Cosmetics-What The World Needs Now-Victoria & K-100& Βιολογικά-Οργανικά Προϊόντα-La Rou Hair Cosmetics-What The World Needs Now-Victoria & K-100& Βιολογικά-Οργανικά Προϊόντα-La Rou Hair Cosmetics-What The World Needs Now-Victoria & K-100& Βιολογικά-Οργανικά Προϊόντα-La Rou Hair Cosmetics-What The World Needs Now-Victoria & K-100& Βιολογικά-Οργανικά Προϊόντα-

Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014

Τρόπος χρήσης Kessa glove


Το γάντι Kessa , χρησιμοποιείται στο ντους σας, στο μπάνιο ή στο spa, με το οποίο  δεν θα αφαιρέσετε ΜΟΝΟ τα νεκρά κύταρρα του δέρματος, θα ανοίξει τους πόρους του δέρματος και θα αποβάλλει την ρυπαρότητα και τις τοξίνες της καθημερινότητας. Το τρίψιμο του δέρματός σας με το γάντι Kessa της Victoria & K , διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και φέρνει περισσότερο οξυγόνο και θρεπτικές ουσίες στην επιφάνεια του δέρματος.
Η θεραπεία η οποία γίνεται μετά τη χρήση του και σε συνδυασμό με το 100 % Argan oil  απορροφάται καλύτερα από το δέρμα  αφήνοντάς το  καθαρό, υγιές , απαλό  και μεταξένιο.
Πώς να χρησιμοποιήσετε το γάντι Kessa της Victoria & K:
Για να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, το γάντι Kessa  θα πρέπει  να χρησιμοποιηθεί σε ένα ντους ατμού ή ένα υγρό χαμάμ ή μπανιέρα.

Ο ατμός ανοίγει τους πόρους σας,  επιτρέποντας να φύγουν οι ανεπιθύμητες κακές τοξίνες  καθώς το γάντι Kessa τις φέρνει στην επιφάνεια του δέρματος και τις αποβάλλει..

Παρακαλούμε να σιγουρευτείτε για την ασφαλή  θερμότητα στο μπάνιο σας  και να φροντίσετε να κρατήσετε το χώρο σας αρκετά ζεστό   κατά τη διάρκεια της χρήσης, διότι  αυτό βοηθά στη διαδικασία απολέπισης.
Απολαύστε το γάντι Kessa με  ζεστό νερό για να μαλακώσει και να το προετοιμάσετε για τη χρήση του.

     Ντους με ζεστό νερό βρύσης
     Αποφεύγοντας το μάτι ή ευαίσθητες περιοχές, χρησιμοποιείτε στο σώμα και το πρόσωπό σας με ένα 100% Βιολογικό σαπούνι. (Σαπούνια με χημικές ουσίες και αρώματα μπορεί να είναι επιβλαβής για εσάς, εάν χρησιμοποιείτε το γάντι  Kessa)
     Ξεπλύνετε με ζεστό νερό
     Χαλαρώστε στο ζεστό μπάνιο σας 10-15 λεπτά επιτρέποντας αρκετό χρόνο για τους πόρους να ανοίξουν και το ξηρό και νεκρό δέρμα να μαλακώσει έτσι ώστε να το αφαιρέσετε  εύκολα.
     Πάντα να χρησιμοποιείτε το γάντι  Kessa σε ζεστό υγρό, και όχι πολύ  βρεγμένο δέρμα.
     Τρίψτε το σώμα σας απαλά ξεκινώντας από τα μπράτσα και τους ώμους σας και αποφύγετε να τρίψετε δυνατά. Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ένα γάντι Kessa ,η χρήση του είναι πολύ εύκολη από την πρώτη ακόμα εφαρμογή.
     Τρίψτε ολόκληρο το σώμα σας κομμάτι, κομμάτι.

Μόλις αφαιρεθούν όλες οι ακαθαρσίες, ξεπλύνετε καλά με ζεστό νερό

     Κτυπήστε ελαφρά το δέρμα σας όσο είναι υγρό  με μια μαλακή πετσέτα
     Εφαρμόστε το έλαιο Argan για  ενυδάτωση  και τροφή του δέρματος .
     Απολαύστε το απαλό δέρμα σας
     Επαναλάβετε μία φορά την εβδομάδα

Όροι χρήσης: Το γάντι Kessa είναι αρκετά σκληρό.
Δεν συνιστάται να τρίβετε δυνατά, ειδικά με ολοκαίνουργια γάντια Kessa. Το γάντι θα μαλακώσει με  την πάροδο του χρόνου. Η παράβλεψη αυτών των οδηγιών μπορεί να προκαλέσει εκδορές στο δέρμα ή ερεθισμούς!
Δέρμα που δεν πρέπει να καθαρίζεται με το γάντι Kessa Victoria & K:

  •      Ευαίσθητο δέρμα
  •      Λεπτό και ευαίσθητο, όπως η περιοχή των ματιών σας
  •      Ηλιοκαμένο  δέρμα
  •      Πρησμένο δέρμα
  •      Πληγές και γδαρμένο

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.