Μπάρα

La Rou Hair Cosmetics-What The World Needs Now-Victoria & K-100& Βιολογικά-Οργανικά Προϊόντα-La Rou Hair Cosmetics-What The World Needs Now-Victoria & K-100& Βιολογικά-Οργανικά Προϊόντα-La Rou Hair Cosmetics-What The World Needs Now-Victoria & K-100& Βιολογικά-Οργανικά Προϊόντα-La Rou Hair Cosmetics-What The World Needs Now-Victoria & K-100& Βιολογικά-Οργανικά Προϊόντα-La Rou Hair Cosmetics-What The World Needs Now-Victoria & K-100& Βιολογικά-Οργανικά Προϊόντα-La Rou Hair Cosmetics-What The World Needs Now-Victoria & K-100& Βιολογικά-Οργανικά Προϊόντα-La Rou Hair Cosmetics-What The World Needs Now-Victoria & K-100& Βιολογικά-Οργανικά Προϊόντα-La Rou Hair Cosmetics-What The World Needs Now-Victoria & K-100& Βιολογικά-Οργανικά Προϊόντα-

Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014

Τρόπος χρήσης Moroccan Mineral Clay Mask Hair & Skin TreatmentΜαροκινός Πηλός
Ο Μαροκινός πηλός ορυκτών  της Victoria&K,  είναι ένα φανταστικό εργαλείο ομορφιάς. Βοηθά στην βελτίωση  της εμφάνισης  της επιδερμίδας σας μέσα σε λίγα λεπτά!
Ο Μαροκινός Πηλός της Victoria&K  είναι φτιαγμένος 100%  από μικρά κομμάτια σκόνης Rhassoul Clay, η οποία υπάρχει από τα αρχαία χρόνια και εξορύσσεται  φυσικά και βιολογικά  μέσα από τα  βουνά Atlas στην βορειοανατολική περιοχή του Μαρόκου. Αυτός ο εξαιρετικά πλούσιος  σε μεταλλικά στοιχεία πηλός,  εξάγεται σε μεγάλους σβόλους, οι οποίοι  στη συνέχεια πλένονται, αποξηραίνονται στον ήλιο και μετατρέπονται   σε μία απαλή πούδρα. Η λέξη "Rhassoul" προέρχεται από την αραβική λέξη «πλυμένο » και  ο πηλός είναι γνωστός  για την ικανότητα του να απορροφά τις ακαθαρσίες από το δέρμα και τα μαλλιά και τους δίνει εξαιρετικά ωφέλιμα μεταλλικά στοιχεία που δεν μπορούν να βρεθούν σε άλλους αργίλους.
Ο Μαροκινός πηλός της Victoria&K είναι ένα must-have προϊόν. Xρησιμοποιείται ως θεραπεία spa και εάν βρεθείτε  στο Μαρόκο,θα δείτε ότι συχνά χρησιμοποιείται στα παραδοσιακά χαμάμ του Μαρόκου. Ο Άργιλος των Μαροκινών Ορυκτών έχει χρησιμοποιηθεί για περισσότερο από δεκατέσσερις αιώνες, αποκλειστικά στα  παγκόσμια ιαματικά λουτρά και σήμερα η χρήση του αποτελεί μια από τις πιο ακριβές θεραπείες.
Ο Μαροκινός  πηλός  ορυκτών έχει χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο ομορφιάς για αιώνες από τους Ρωμαίους και τους αιγύπτιους βασιλιάδες. Η  χρήση του πηλού χρονολογείται από το 1400, όπου είχε χρησιμοποιηθεί για την βελτίωση του δέρματος, ως σαπούνι και σαμπουάν. Σήμερα, αυτό είναι το μυστικό όπλο στις υψηλότερες θεραπείες σώματος spa.
Ο Μαροκινός πηλός μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποτοξινωτικό καθαριστικό, ενυδατικό σώματος  , ως σαμπουάν και ως μάσκα προσώπου και σώματος και μαλλιών.
 Έχει μία σειρά από καταπληκτικά οφέλη που ξεπερνούν εκείνα των άλλων αργίλων επειδή περιέχει την υψηλότερη περιεκτικότητα σε διοξείδιο του πυριτίου, μαγνήσιο, κάλιο και ασβέστιο, και λόγω της εξαιρετικής ικανότητας απορρόφησής του.
Αυτός ο καταπληκτικός άργιλος , πλούσιος σε ανόργανα, είναι γνωστός για την απαράμιλλη ικανότητά του  να απορροφά τις ακαθαρσίες από το δέρμα. Καθαρίζει σε βάθος, καθαρίζοντας τους πόρους και συσφίγγοντας το δέρμα , χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιείτε σκληρά καθαριστικά ή χημικές ουσίες.
Τι κάνει ο μαροκινός πηλός καλύτερα από ό, τι άλλοι άργιλοι;
Περιέχει φυσικά συστατικά σε υψηλά επίπεδα που αγαπούν  το δέρμα, ωφέλιμα άλατα όπως μαγνήσιο, ασβέστιο, κάλιο και σίδηρο. Η συχνή χρήση του Μαροκινού αργίλου ορυκτών της Victoria&K,  μπορεί να βελτιώσει τον τόνο του δέρματος, την υφή, την ελαστικότητα και διαύγεια, ενώ εξαλείφει την ξηρότητα και το ξεφλούδισμα. Ζήστε τα θαυμάσια οφέλη της σειράς spa  του Μαροκινού αργίλου ορυκτών  της Victoria&K.
Καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα μας  χάνει σιγά σιγά  τα απαραίτητα ιχνοστοιχεία με αποτέλεσμα να χάνει την ελαστικότητά του. Ο  Μαροκινός  πηλός διαθέτει υψηλά επίπεδα  των βασικών μετάλλων, τα οποία βοηθούν στην ανασύσταση των συστατικών του δέρματός σας, με αποτέλεσμα ένα δέρμα πιο ελαστικό  πιο γεμάτο και με πιο ομοιόμορφη χροιά.

 • ·         Mineral Content
 • ·         Silica- 58%
 • ·         Aluminum- 2.47%
 • ·         Iron- 0.64%
 • ·         Sodium- 2.3%
 • ·         Magnesium- 25.2%
 • ·         Calcium- 2.34%

Οι μελέτες έδειξαν ότι ο Μαροκινός πηλός,  μειώνει την ξηρότητα, βελτιώνει τη διαύγεια του δέρματος και την ελαστικότητά του και με τις ικανότητές του  απομακρύνει την ρυπαρότητα, καθαρίζει τους πόρους και απομακρύνει ακόμα και τα επίμονα σπυράκια.
Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι μία μόνο χρήση του Μαροκινού πηλού της Victoria & K έχει τα παρακάτω αποτελέσματα στο δέρμα: 


 1. Μειώνει την ξηρότητα (79%)
 2. Μειώνει την απολέπιση (41%)
 3. Βελτιώνει τη διαύγεια του δέρματος (68%)
 4. Βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος / σταθερότητα (24%)
 5. Βελτιώνει την υφή του δέρματος (106%)        
 6. Αφαιρεί την λιπαρότητα του δέρματος
 7. Αφαιρεί τα νεκρά στρώματα του δέρματος, με αποτέλεσμα μια γενική λείανση της επιφανείας του δέρματος .

Ο Μαροκινός πηλός της Victoria&K , είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο προϊόν και μπορεί να αναμιχθεί με διάφορους τρόπους, έτσι ώστε να μπορείτε να γίνετε ακόμα πιο δημιουργικοί. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε για μια ενυδατική θεραπεία μαλλιών και δέρματος μαζί με  το 100% Αγνό Argan Oil της Victoria&K.
Ο Μαροκινός πηλός ορυκτών  της Victoria&K,  επίσης συνιστάται και  για χρήση ως ένα φυσικό σαμπουάν για τα μαλλιά και λειτουργεί εξαιρετικά αποτελεσματικά  για τα μαλλιά  Αφρο – Καραϊβικής και κατεστραμμένα μαλλιά από βαφές και άλλες χρήσεις. Χρησιμοποιείται σε όλους τους τύπους μαλλιών.
Αφαιρεί τις ακαθαρσίες και την ρυπαρότητα,  αναδομεί πλήρως  τα μαλλιά και αναπληρώνει τα βασικά μέταλλα. Με την τακτική χρήση του Μαροκινού πηλού της Victoria&K  η λιπαρότητα των μαλλιών μειώνεται με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται  να πλένετε τα μαλλιά καθημερινά και τα μαλλιά σας θα φαίνονται πιο γερά και υγιή, στιλπνά και με απίστευτο όγκο. Από την πρώτη χρήση ως μάσκα μαλλιών τα αποτελέσματα θα είναι εμφανής. Η ποσότητα του αργίλου που απαιτείται μπορεί να εξαρτάται από το μήκος  και το πάχος της τρίχας, ο πηλός αφαιρεί όλα όσα συσσωρεύονται στα μαλλιά και επαναφέρει βασικά μέταλλα που απαιτούνται για να κρατήσει τα μαλλιά γερά  και υγιή.
Μια από τις πιο εντυπωσιακές ιδιότητες είναι η αποτοξίνωση και η απορρόφηση των βλαβερών ουσιών η οποία οφείλεται στην υψηλή παρουσία του σιδήρου. Ο Μαροκινός  πηλός έχει, επίσης, φυσικές αντιμικροβιακές ιδιότητες, καθιστώντας το ένα αποτελεσματικό συστατικό για την αποτοξίνωση . Κλινικές δοκιμές έδειξαν ότι ο πηλός είναι αποτελεσματικός  στη βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος, σε ανοιχτούς  πόρους και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και την περιττή λιπαρότητα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως θεραπεία του τριχωτού της κεφαλής για να απορροφήσει την λιπαρότητα, την βρωμιά, το σμήγμα και να καθαρίσει και να ενυδατώσει τα μαλλιά. Ο υπέροχος αυτός πηλός δεν πρέπει να λείπει από κανένα σαλόνι ομορφιάς αλλά ούτε και από το σπίτι μας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τον Μαροκινό πηλό της Victoria & K

Για Μάσκα μαλλιών:

1. Μετρήστε το μήκος των μαλλιών για να χρησιμοποιήσετε την σωστή δόση του Μαροκινού πηλού της Victoria&K
 • Για πολύ κοντά μαλλιά ανακατέψτε τον Μαροκινό πηλό μαζί με ζεστό νερό ώστε να δημιουργηθεί μια πάστα ...


 •  Κοντά μαλλιά: 2 x σκόνη αργίλου με 6 x ζεστό  νερό (8 γραμμάρια πηλός με 16 γραμμάρια ζεστό νερό)
 • Μήκος έως τον ώμο: 3 x σκόνη αργίλου σε 9 x ζεστό νερό (12 γραμμάρια πηλός με 24 γραμμάρια ζεστό νερό)
 • Μακριά μαλλιά: 4 x σκόνη αργίλου σε 12 x κουτάλι σούπας ζεστό νερό2. Σε νωπά μαλλιά, χωρίστε τα μαλλιά σε τούφες  και απλώστε τον πηλό σε υγρή μορφή από την ρίζα έως τις άκρες ακολουθώντας την γραμμή των μαλλιών.
3. Αφήστε τον πηλό στα μαλλιά το  ελάχιστο 15 λεπτά.
4. Ξεπλύνετε πάρα πολύ καλά με ζεστό νερό.

TIPS
Για καλύτερα αποτελέσματα προσθέστε λίγες σταγόνες από όποιο επιθυμείτε 100% αγνό έλαιο Argan Oil της Victoria&KΓια το πρόσωπό σας:
Αναμειγνύεται 1 x κουταλιά της σούπας Μαροκινό πηλό Victoria&K με 2 x κουταλιές της σούπας ζεστό νερό.Aνακατεύετε μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη πάστα και εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα με τα δάχτυλά σας σε όλο το πρόσωπο.
TIPS
Προσθέστε 1 κουταλάκι του γλυκού ζεστό νερό σε 1 κουταλιά σκόνη αργίλου σε ένα μικρό μπολ ή ένα φλιτζάνι. Προσθέστε περισσότερο νερό, αν προτιμάτε μια πιο λεπτή μάσκα και λιγότερο νερό αν θέλετε η μάσκα προσώπου σας να είναι παχύτερη. Ενώ οι άργιλοι μπορούν να εφαρμοστούν με τα δάχτυλά σας, μια γρήγορη και ομοιόμορφη εφαρμογή μπορεί να επιτευχθεί και με τη χρήση ενός πινέλου μακιγιάζ για να «ζωγραφίζουν» το μείγμα πηλού στο δέρμα σας. Να είστε βέβαιοι ότι εφαρμόζεται υπό την γραμμή του σαγονιού σας και ακόμα και κάτω από το λαιμό και το ντεκολτέ σας. Μην χρησιμοποιείτε τις ακριβές  βούρτσες σας. Ένα φθηνό πινέλο για ρουζ  είναι τέλειο! Ξεπλύνετε καλά μετά την εφαρμογή και στεγνώστε φυσικά με τον αέρα.
Αφήστε τη μάσκα να στεγνώσει 5-15 λεπτά. Οι περισσότεροι άνθρωποι με φυσιολογικό προς  λιπαρό δέρμα χρειάζονται περίπου  10-15 λεπτά για να στεγνώσουν. Για πιο ευαίσθητους τύπους δέρματος μπορεί  αν θέλετε να το αφήσετε μόνο για 5 λεπτά . Για να το αφαιρέσετε, χρησιμοποιήστε μια ζεστή βρεγμένη πετσέτα για να μαλακώσει τον ξηρό πηλό και αφαιρέστε μαλακά.. Εναλλακτικά, μπορείτε να εφαρμόσετε τη θεραπεία ως μάσκα  λίγο πριν από το ντους σας και απλά να ξεπλύνετε εκεί.Για το σώμα:
Χρήση εφαρμογής για ολόκληρο το σώμα
1 x φλιτζάνι σκόνη Μαροκινού πηλού Victoria&Kέως 3 x φλιτζάνια ζεστό νερό.
Χαλαρώστε και εφαρμόστε το ελάχιστο για 30 λεπτά.Ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

 

Για περισσότερα TIPS επισκεφθείτε μας στο Facebook: La Rou Hair Cosmetics

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.