Μπάρα

La Rou Hair Cosmetics-What The World Needs Now-Victoria & K-100& Βιολογικά-Οργανικά Προϊόντα-La Rou Hair Cosmetics-What The World Needs Now-Victoria & K-100& Βιολογικά-Οργανικά Προϊόντα-La Rou Hair Cosmetics-What The World Needs Now-Victoria & K-100& Βιολογικά-Οργανικά Προϊόντα-La Rou Hair Cosmetics-What The World Needs Now-Victoria & K-100& Βιολογικά-Οργανικά Προϊόντα-La Rou Hair Cosmetics-What The World Needs Now-Victoria & K-100& Βιολογικά-Οργανικά Προϊόντα-La Rou Hair Cosmetics-What The World Needs Now-Victoria & K-100& Βιολογικά-Οργανικά Προϊόντα-La Rou Hair Cosmetics-What The World Needs Now-Victoria & K-100& Βιολογικά-Οργανικά Προϊόντα-La Rou Hair Cosmetics-What The World Needs Now-Victoria & K-100& Βιολογικά-Οργανικά Προϊόντα-

Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014

Σταματήστε να αγοράζετε σιλικόνες με έλαια.Επώνυμα και ανώνυμα Argan Oil είναι γεμάτο απο σιλικόνες κ.λ.π.


Από το Νόμο (1/11/98) όλα τα καλλυντικά πρέπει να αναγράφουν ΟΛΑ τα συστατικά που περιέχουν στην ετικέτα τους. Αλλά οι περισσότεροι καταναλωτές δεν έχουν ιδέα τι σημαίνουν αυτά τα χημικά ονόματα. Ορισμένα προϊόντα που ακούγονται ή φαίνονται φυτικά στο μπροστινό μέρος της ετικέτας, μόνο φυτικά δεν είναι όταν διαβάσουμε τη λίστα με τα συστατικά (τα μικρά γράμματα) στο πίσω μέρος του προϊόντος.
Για να γνωρίζετε μερικά απο αυτά:

1) Dimethicone= Σιλικόνη
2) Cyclomethicone= Συνθετικό έλαιο σιλικόνης
3) Butylphenyl methylpropional= Χρησιμοποιούνται για την αναστολή μικροβίων και για να αυξήσουν τη διάρκεια ζωής ενός προϊόντος. Αν και είναι γνωστό ότι είναι πολύ τοξικά χρησιμοποιούνται ευρύτατα. Έχουν προκαλέσει αλλεργίες και δερματίτιδες. Επιστημονικές έρευνες του πανεπιστημίου Brunel έχουν αποδείξει ότι μπορούν να απορροφηθούν από το δέρμα. Μέσα στο σώμα λειτουργούν σαν ξένη θηλυκή ορμόνη προκαλώντας μείωση της δύναμης του σπέρματος, καρκίνο στους όρχεις, δυσμορφίες στο πέος, και άλλες διαταραχές στο αναπαραγωγικό σύστημα στους άνδρες και καρκίνο στο στήθος της γυναίκας.
4) Βenzyl salicylate=Αυτό το συστατικό είναι γνωστό ότι προκαλεί δερματικό ερεθισμό. Ο Διεθνής Οργανισμός Αρωμάτων (IFRA) έχει περιορίσει τη χρήση του στα αρώματα εξαιτίας της ιδιότητάς του να προκαλεί ευαισθησία και αλλεργικές αντιδράσεις. Στην Ευρώπη, ταξινομείται ως «αλλεργιογόνος» ουσία και οι Οδηγίες Καλλυντικών της Ευρώπης απαιτεί να υποδεικνύεται η παρουσία του στα προϊόντα OTC που μένουν στο δέρμα, ακόμα και σε συγκέντρωση 0,001%.
5) Coumarin= Είναι ελαφρώς καρκινογόνο.
6) Linalool= Η λιναλοόλη χρησιμοποιείται ως άρωμα στο 60-80% των αρωματικών προϊόντων και σε καθαριστικά, όπως σαπούνια, απορρυπαντικά, σαμπουάν και λοσιόν. Η λιναλοόλη χρησιμοποιείται για ψύλλους, μύγες και εντομοκτόνα κατσαρίδων.Η Linalool χρησιμοποιείται σε ορισμένα εντομοαπωθητικά προϊόντα.
Η Λιναλοόλη αποσυντίθεται προοδευτικά όταν είναι σε επαφή με το οξυγόνο, σχηματίζοντας ένα οξειδωμένο παραπροϊόν που μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις, όπως έκζεμα σε ευαίσθητα άτομα.
7) CI 47000 κ.λ.π. είναι όλα χρωστικές ουσίες και εδώ μπορείτε να δείτε ποιά επιτρέπονται:
http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Στα δικά μας τα προϊόντα στα ingredients θα διαβάσετε αυτό που αγοράζετε.
Πραγματική φυσική θεραπεία ομορφιάς All In One μόνο εμείς σας την παρέχουμε και μπορείτε να την βρείτε στους εξειδικευμένους επαγγελματίες κομμωτές!
Στην Victoria&K πιστεύουμε σε 100% βιολογικά-οργανικά προϊόντα ομορφιάς.
Τα προϊόντα της Victoria&K είναι αυτά που περιμένατε διότι αποτελούν ταυτόχρονα θεραπεία για τα μαλλιά το πρόσωπο και ολόκληρο το σώμα.


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.