Μπάρα

La Rou Hair Cosmetics-What The World Needs Now-Victoria & K-100& Βιολογικά-Οργανικά Προϊόντα-La Rou Hair Cosmetics-What The World Needs Now-Victoria & K-100& Βιολογικά-Οργανικά Προϊόντα-La Rou Hair Cosmetics-What The World Needs Now-Victoria & K-100& Βιολογικά-Οργανικά Προϊόντα-La Rou Hair Cosmetics-What The World Needs Now-Victoria & K-100& Βιολογικά-Οργανικά Προϊόντα-La Rou Hair Cosmetics-What The World Needs Now-Victoria & K-100& Βιολογικά-Οργανικά Προϊόντα-La Rou Hair Cosmetics-What The World Needs Now-Victoria & K-100& Βιολογικά-Οργανικά Προϊόντα-La Rou Hair Cosmetics-What The World Needs Now-Victoria & K-100& Βιολογικά-Οργανικά Προϊόντα-La Rou Hair Cosmetics-What The World Needs Now-Victoria & K-100& Βιολογικά-Οργανικά Προϊόντα-

Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015

STOP!!! Κίνδυνοι που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τη χρήση προϊόντων περιποίησης μαλλιών.
Ξέρετε τι περιέχουν τα Σαμπουάν και τα Conditioner σας;
Ξέρετε τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις που μπορεί να έχουν στο σώμα σας;

Τα προϊόντα Victoria & K αποκαλύπτουν την αλήθεια πίσω από τις κορυφαίες μάρκες βιομηχανίας.
Ενώ όλοι προσπαθούνε να υιοθετήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής και είναι προσεκτικοί σχετικά με τα τρόφιμα που καταναλώνουν και γυμνάζονται για να μείνουν σε φόρμα και υγιείς, είναι επίσης σημαντικό να σκεφτούμε τι προϊόντα χρησιμοποιούμε για την υγιεινή του σώματος μας. Λέγεται ότι χρειάζονται μόνο 27 δευτερόλεπτα για να απορροφήσει ο οργανισμός μας τις χημικές ουσίες που περιέχονται στα καλλυντικά. Μπορείτε, επίσης, να εκπλαγείτε αν μάθετε ότι ο νόμος δεν απαιτεί από τις βιομηχανίες καλλυντικών να δοκιμάσουν τις συνέπειες της χρήσης των συστατικών τους στον ανθρώπινο οργανισμό. Η αλήθεια είναι ότι αν και οι άνθρωποι γνωρίζουν ότι ορισμένες χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται σε όλη τη βιομηχανία, προκαλούν καρκίνο, ωστόσο υπάρχουν ακόμα πολλές χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται τις οποίες δεν γνωρίζουμε και δεν ξέρουμε ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις τους στον οργανισμό μας.
Τα προϊόντα Victoria & Κ είναι η εναλλακτική λύση που πάντα ψάχνατε. Είναι φυσικά και βιολογικά και μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε σε καθημερινή βάση για να αντικαταστήσουμε τα παραδοσιακά καλλυντικά που γεμίζουν τα ράφια των καταστημάτων, με αυτά τα οποία είναι χωρίς Parabens και χημικά SLS / SLES.
Τι ακριβώς είναι όμως τα  Parabens και οι SLS χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται σε σαμπουάν και conditioner?
 
parabens
Μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι θα ήταν καλύτερο για όλους να αποφύγουν τα parabens -τουλάχιστον μέχρι να έχουμε μια πιο πειστική τεκμηρίωση σχετικά με τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις των parabens στο σώμα μας.
Γυναίκα με υγιή μακριά μαλλιά
Τα Parabens χρησιμοποιούνται για την πρόληψη της ανάπτυξης των μικροβίων και υπάρχουν σε διάφορα προϊόντα. Με άλλα λόγια, δεν έχουν τίποτα πραγματικά να κάνουν με τον καθαρισμό των μαλλιών ή το τριχωτό της κεφαλής σας. Χρησιμοποιούνται για να παρατείνουν την διάρκεια ζωής των σαμπουάν και των conditioner.
Επίσης έχουν βρεθεί σε αρκετά υψηλές συγκεντρώσεις μέσα σε όγκους του μαστού
Σε αυτή τη μελέτη στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τίτλο «Οι συγκεντρώσεις των parabens στο ανθρώπινο μητρικό Όγκο» από το Journal of Applied Toxicology, εξηγεί ότι τα parabens φαίνεται να συγκεντρώνονται σε λιπώδεις ιστούς του σώματος, όπως ο ιστός του μαστού και ότι είναι ένοχος «διατάραξης της κυτταρικής λειτουργίας ".
«Η δραστηριότητα των οιστρογόνων » τους, συνεχίζεται η μελέτη στη λεπτομέρεια, "θα μπορούσε ενδεχομένως να επηρεάσει τόσο τη συχνότητα και τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού».
Να γιατί τα parabens πρέπει να αφαιρεθούν.
Συγκλονιστικός , όμως, είναι ο τεράστιος αριθμός δημοφιλών προϊόντων καλλυντικών που χρησιμοποιούνε μεγάλες ποσότητες parabens , παρόλο που θα μπορούσαν περιέχονται σε χαμηλή συγκέντρωση. Αν χρησιμοποιήσετε όλα τα αγαπημένα σας προϊόντα που περιέχουν paraben ταυτόχρονα, αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει μια συσσώρευση αυτών των επιβλαβών συστατικών στο σώμα σας.
SLS Χημικά
Λίγοι γνωρίζουν το λαυρεθειικό νάτριο , το λαουρυλοθειικό Νάτριο (SLS) και το λαυρεθειικό αμμώνιο (ALS).
Αυτές οι θειικές ενώσεις είναι ένα φθηνό, αλλά βαρύ καθαριστικό - απορρυπαντικό το όπιο βρίσκεται σε πολλά αγαπημένα προϊόντα περιποίησης μαλλιών.
Υπήρξαν αναφορές ότι υπάρχουν υποψίες  για την δημιουργία καρκίνου  και το συμπέρασμα αυτό έχει υποστηριχθεί από πολλούς και από το Συμβούλιο Καρκίνου της Αμερικής.
Βέβαια αυτό δεν είναι σίγουρο και έτσι δεν χρειάζεται να είμαστε τόσο επιφυλακτικοί απέναντί τους, όπως είναι τα  parabens, αυτό είναι σίγουρο.
Ωστόσο, δεν είναι χωρίς αρνητικές ιδιότητες .
Δεδομένου ότι τα συγκεκριμένα ισχυρά καθαριστικά - απορρυπαντικά, που χρησιμοποιούνται στα σαμπουάν για να δημιουργήσουν μια σαπουνάδα και να καθαρίσουν σε βάθος την τρίχα, είναι πολύ πιο ισχυρά από ό, τι πρέπει να είναι.
Τα μαλλιά μας έχουν σχεδιαστεί για να έχουν κάποια φυσικά έλαια. Τα κρανία που έχουν εκτεθεί σε πολύ ισχυρά απορρυπαντικά μπορεί να είναι ερεθισμένα με προβλήματα.
Και αυτή η φαγούρα που νόμιζες ότι ήταν πιτυρίδα; Ναι, θα μπορούσε πράγματι το κεφάλι σας να έχει ερεθιστεί από τα θειικά που υπάρχουν στο σαμπουάν σας.
Ακόμη χειρότερα, αυτά τα θειικά μπορεί να προκαλέσουν τριχόπτωση , αφαίρεση της υγρασίας και την ενυδάτωσης των μαλλιών σας , καθώς και διάφορες θεραπείες που κάνετε και περιέχουν τέτοια στοιχειά , τελικά κάνουν κακό στα μαλλιά σας.
Έτσι, όσοι έχετε από εσάς ξηρά, κατεστραμμένα, εύθραυστα ή βαμμένα μαλλιά, ίσως να το ξανασκεφτείτε πριν τα χρησιμοποιήσετε.

Σε λίγες ήμερες η Victoria & Κ θα έχει στην διάθεση σας τα νέα της προϊόντα χωρίς  Paraben και SLS , τα Argan Σαμπουάν και κοντίσιονερ.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.