Μπάρα

La Rou Hair Cosmetics-What The World Needs Now-Victoria & K-100& Βιολογικά-Οργανικά Προϊόντα-La Rou Hair Cosmetics-What The World Needs Now-Victoria & K-100& Βιολογικά-Οργανικά Προϊόντα-La Rou Hair Cosmetics-What The World Needs Now-Victoria & K-100& Βιολογικά-Οργανικά Προϊόντα-La Rou Hair Cosmetics-What The World Needs Now-Victoria & K-100& Βιολογικά-Οργανικά Προϊόντα-La Rou Hair Cosmetics-What The World Needs Now-Victoria & K-100& Βιολογικά-Οργανικά Προϊόντα-La Rou Hair Cosmetics-What The World Needs Now-Victoria & K-100& Βιολογικά-Οργανικά Προϊόντα-La Rou Hair Cosmetics-What The World Needs Now-Victoria & K-100& Βιολογικά-Οργανικά Προϊόντα-La Rou Hair Cosmetics-What The World Needs Now-Victoria & K-100& Βιολογικά-Οργανικά Προϊόντα-

Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016

BondoLux ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΟ ΚΙΤ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!


ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ!!! ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ!!!
ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΠΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ.

3 ΝΤΑΚΑΠΑΖ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΛΛΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ!!!
ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΑΦΗ-ΝΤΑΚΑΠΑΖ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΚΕΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ!!!
ΜΕΤΑΞΕΝΙΟ ΜΑΛΛΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ!
ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΟ ΚΙΤ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!

Για να δείτε τις τιμές και το κατάστημα χονδρικής θα πρέπει να κάνετε εγγραφή με το Α.Φ.Μ και να είστε μόνο Επαγγελματίες!
Απαλλαγή απο το Φ.Π.Α.,Τιμές Χονδρικής,Προσφορές.Πιο ανταγωνιστικοί δεν γίνεται...


http://larouhaircosmetics.com/online-store/bondolux.html

 Τα προϊόντα BONDOLUX είναι εύκολα στην χρήση,αφήνοντας τα μαλλιά απίστευτα υγιή. Τα         χρησιμοποιούμε για προστασία μέσα στα προϊόντα τεχνικών εργασιών ή και μόνα τους σαν θεραπεία. Μετά την χρήση των προϊόντων BONDOLUX στις τεχνικές εργασίες,τα μαλλιά δεν θα είναι ποτέ όπως πριν. Η καλυτέρευση τους θα είναι απίστευτα εμφανής από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

                  ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

   Δεν έχει σημασία ποιο προϊόν τεχνικών εργασιών ή τι μάρκα είναι το προϊόν που χρησιμοποιείτε (ντεκαπάζ, βαφή, ισιωτική, περμανάντ κ.λ.π). Όλα αυτά είναι επιθετικά για τα μαλλιά και σπάνε τους κυστεϊνικούς συνδέσμους της τρίχας κάνοντας τα μαλλιά αδύνατα και αφυδατωμένα.
  Χρησιμοποιόντας το BONDOLUX αποφεύγετε την καταστροφή των μαλλιών από τα διάφορα χημικά αναδομόντας και κλείνοντας τις “τρύπες” των σπασμένων συνδέσμων. Ακόμα είναι εφικτό με την συχνή χρήση να αναγεννηθούν καινούργιοι σύνδεσμοι. Έτσι επιστρέφει η υγεία, η γυαλάδα και γενικά η δύναμη της τρίχας.
  To BONDOLUX είναι ένα φυσικό προϊόν. Η σύσταση του αναδομεί και ενυδατώνει την τρίχα στέλνοντας συστατικά και πρωτείνες όπως για παράδειγμα το NAC (αναγεννεί καινούργιους συνδέσμους και επανορθώνει τους παλιούς),εκχύλισμα από μπαμπού (ενδυναμώνει την τρίχα κάνοντας την πιο ελαστική και ζωντανή), παράγωγα ρυζιού (δημιουργούν έναν προστατευτικό φλοιό γύρω από την τρίχα) και ένα σύμπλεγμα αμινοξέων που ενυδατώνουν, προστατεύουν και δυναμώνουν την τρίχα. Όλα αυτά δρουν και φτάνουν πάρα πολύ βαθιά μέσα στην τρίχα.


                                        ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ BONDOLUX

  Δημιουργήσαμε ένα σύστημα που αποτελείται από τρία προϊόντα. Το κάθε ένα από αυτά έχει τον δικό του σκοπό. Το πρώτο δρα σαν προστασία, τρέφει και προστατεύει την τρίχα κατά την διάρκεια των τεχνικών εργασιών. Το δεύτερο τρέφει και δυναμώνει τους συνδέσμους μετά τις τεχνικές εργασίες και κλείνει τα λέπια της τρίχας. Και το τρίτο είναι για την συντήρηση των συνδέσμων για χρήση στο σπίτι. Χρησιμοποιείται μια φορά ανά 1.5- 2 εβδομάδες μετά το λούσιμο σαν μάσκα αφήνοντας την για 5 λεπτά. Μετά ξεβγάζουμε και στην συνέχεια προχωράμε στο στέγνωμα.Για πολύ κατεστραμένα μαλλιά,χρησιμοποιούμε το προϊόν μία φορά την εβδομάδα.


                                          ΧΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΑΦΗ

  Πρώτα κάνουμε την μίξη μας ως συνήθως. Όταν έχουμε έτοιμο το μείγμα προσθέτουμε 1gr από το πρϊόν no.1 για κάθε 10gr βαφής που έχουμε στο μπωλ (π.χ. αν έχουμε 50gr βαφής και 50 ή 75gr οξυζενέ υπολογίζουμε μόνο τα γραμμάρια της βαφής. Για 50gr βαφής βάζουμε 1gr no.1 ανά 10gr, άρα στο σύνολο 5gr no.1). Aφήνουμε την βαφή τον καθορισμένο χρόνο που αφήνουμε πάντα. Αφού λούσουμε, περνάμε το no.2 σε μικρή ποσότητα (ανάλογα με το μήκος του μαλλιού) και το απλώνουμε σε όλο το μαλλί. Αφήνουμε για 5 λεπτά και ξεβγάζουμε.


                              ΧΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΞΑΝΘΙΣΤΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ (ΜΙΞΗ 1:2)

  Πρώτα κάνουμε την μίξη μας ως συνήθως. Προσθέτουμε 7.5gr no.1 για κάθε 50gr βαφής (δεν υπολογίζουμε τα γραμμάρια του οξυζενέ). Αφήνουμε την βαφή τον καθορισμένο χρόνο που αφήνουμε πάντα. Αφού λούσουμε,  περνάμε το no.2 σε μικρή ποσότητα (ανάλογα με το μήκος του μαλλιού) και το απλώνουμε σε όλο το μαλλί. Αφήνουμε για 5 λεπτά και ξεβγάζουμε.
                     
                                 ΧΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΝΤΕΚΑΠΑΖ (ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ)

  Κάνουμε την μίξη ως συνήθως. Αφού γίνει η μίξη προσθέτουμε 2gr για κάθε 10gr ντεκαπάζ (δεν υπολογίζω τα γραμμάρια του οξυζενέ). Αφήνουμε την ντεκαπάζ τον καθορισμένο χρόνο που αφήνουμε πάντα.Αφού λούσουμε, περνάμε το no.2 σε μικρή ποσότητα (ανάλογα με το μήκος του μαλλιού) και το απλώνουμε σε όλο το μαλλί. Αφήνουμε για 5 λεπτά και ξεβγάζουμε.


                                              ΧΡΗΣΗ ΣΑΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

  Αναμειγνύουμε 10gr no.1 με 15gr no.2 σε ένα μπωλ. Ανακατεύουμε καλά και περνάμε το μείγμα σε λουσμένα μαλλιά από την ρίζα μέχρι την άκρη. Αφήνουμε το προϊόν για 15 λεπτά σε θερμότητα και ξεβγάζουμε καλά. Μετά περνάμε το no.2 σε μικρή ποσότητα ( ανάλογα με το μήκος του μαλλιού) σε όλο το μαλλί,αφήνουμε για 3 λεπτά και ξεβγάζουμε.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.