Μπάρα

La Rou Hair Cosmetics-What The World Needs Now-Victoria & K-100& Βιολογικά-Οργανικά Προϊόντα-La Rou Hair Cosmetics-What The World Needs Now-Victoria & K-100& Βιολογικά-Οργανικά Προϊόντα-La Rou Hair Cosmetics-What The World Needs Now-Victoria & K-100& Βιολογικά-Οργανικά Προϊόντα-La Rou Hair Cosmetics-What The World Needs Now-Victoria & K-100& Βιολογικά-Οργανικά Προϊόντα-La Rou Hair Cosmetics-What The World Needs Now-Victoria & K-100& Βιολογικά-Οργανικά Προϊόντα-La Rou Hair Cosmetics-What The World Needs Now-Victoria & K-100& Βιολογικά-Οργανικά Προϊόντα-La Rou Hair Cosmetics-What The World Needs Now-Victoria & K-100& Βιολογικά-Οργανικά Προϊόντα-La Rou Hair Cosmetics-What The World Needs Now-Victoria & K-100& Βιολογικά-Οργανικά Προϊόντα-

Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

Kativa Blue Therapy Silver Shampoo. Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ!!! ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!!!
Kativa Blue Therapy Silver Shampoo
To Kativa Blue Therapy Silver Shampoo είναι ένα σαμπουάν  που χρησιμοποιεί μια φόρμουλα από  μπλε και μωβ διορθωτικές  χρωστικές  της επόμενης  γενιάς .
Χρησιμοποιεί  μικροσωματίδια που  διεισδύουν στην ίνα της τρίχας ,εξουδετερώνοντας  τις  ανεπιθύμητες  αποχρώσεις του κίτρινου και πορτοκαλί  ενώ ταυτόχρονα παρέχουν ενυδάτωση  και λαμπερά και υγιή  μαλλιά!
Εάν έχετε γκρίζα μαλλιά, έχουμε ένα σαμπουάν σχεδιασμένο για εσάς , το  Silver Shampoo της Kativa Blue Therapy Silver Shampoo το οποίο μαλακώνει τις ίνες των μαλλιών, τα ενυδατώνει και τους χαρίζει απαλότητα.
Ιδανικό γιά λευκά,γκρίζα,ξανθά,πλατινέ μαλλιά
Εφαρμογή: Σε βρεγμένα μαλλιά, απλώστε και αφήστε το να δράσει για 2 έως 4 λεπτά. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες.


Ο τύπος του βασίζεται στη συμπληρωματικότητα του χρωμίου. Δηλαδή, μικροί παράγοντες αποχρώσεων αντίθετοι με εκείνους των μαλλιών χρησιμοποιούνται για να εξουδετερώσουν το χρώμα τους. Σε αυτή την περίπτωση για να αποφύγουμε τους κιτρινωπούς και ελαφρώς πορτοκαλί τόνους των μαλλιών, χρησιμοποιούμε βιολετί και μπλε στοιχεία, τα οποία επιστρέφουν και ενισχύουν το αρχικό χρώμα των μαλλιών, χωρίς να χάνουν την ένταση τους με την πάροδο του χρόνου.
KATIVA BLUE THERAPY: γίνεται χωρίς αλάτι, χωρίς θειικά άλατα και χωρίς parabens.
• Χωρίς αλάτι, θειικά άλατα και parabens και γλουτένη
• Βελτιώνει το χρώμα των μαλλιών
• Εξουδετερώνει το κίτρινο χρώμα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: 250ml
• Περισσότερο φυσικό και καθορισμένο χρώμα
• Φωτεινότητα και απαλότητα
Γιατί είναι σημαντικό το KATIVA BLUE THERAPY να μην έχει αλάτι;
Το αλάτι (χλωριούχο νάτριο) δεν αποφέρει κανένα όφελος στα μαλλιά, αντίθετα, προκαλεί φριζάρισμα, όγκο και επιδεινώνει την κατάσταση των μαλλιλων που έχουν υποστεί βαφή, ταλαιπωρία. Επιπλέον, αυτός ο τύπος αλατιού αφαιρεί την κερατίνη που είναι υπεύθυνη για την ενυδάτωση και την ενίσχυση των μαλλιών.

Τι είναι τα θειικά άλατα και ποιες είναι οι επιπτώσεις τους στα μαλλιά;
Τα θειικά είναι στοιχεία που προστίθενται στα Σαμπουάν και σε άλλες εργασίες των μαλλιών μαλλιών και δρουν ως απορρυπαντικά που παράγουν αφρό για να "καθαρίσουν" τα μαλλιά. Χωρίς να καταστρέφουν ή να βλάπτουν την εμφάνισή τους, αφαιρούν εντελώς το φυσικό λίπος από τα μαλλιά, προκαλώντας ερεθισμό, ξηρότητα, αποβολή κερατίνης. Και σε βαμμένα μαλλιά την απώλεια του χρώματος. Αυτό κάνει τις ίνες τρίχας να γίνουν πιο ευαίσθητες και κατά συνέπεια η φροντίδα των μαλλιών αυξάνεται.

Τι είναι τα parabens;
Πρόκειται για μια ομάδα χημικών ουσιών που χρησιμοποιούνται ως συντηρητικά για την παράταση της διάρκειας ζωής του σαμπουάν και άλλων προϊόντων για τα μαλλιά. Τα περισσότερα από τα parabens που χρησιμοποιούνται είναι τεχνητά και προέρχονται από πετρέλαιο. Το Parabens όχι μόνο ερεθίζει το δέρμα αλλά επηρεάζει και το τριχωτό της κεφαλής, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε τριχόπτωση

Τι είναι η γλουτένη και τα αποτελέσματά της;
Η γλουτένη είναι μια πρωτεΐνη που υπάρχει σε διαφορετικά τρόφιμα όπως κριθάρι, σιτάρι, σίκαλη κλπ. Η γλουτένη δεν υπάρχει μόνο στα τρόφιμα αλλά και στα προϊόντα περιποίησης μαλλιών, όπως τα συμβατικά σαμπουάν και τα μαλακτικά, που είναι δυσμενείς για τους ανθρώπους που υποφέρουν από δυσανεξία στη γλουτένη. Δηλαδή, κοιλιοκάκη. Επομένως, οι σειρές της Kativa, ανησυχώντας για την ευημερία των ανθρώπων, αποτρέπει τη μη χρήση γλουτένης στα προϊόντα τους.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.